خلاصه عملکرد مقالات
- ۶۰ تعداد اعضای هیات علمی شاغل
- ۳/۳۹ نسبت استناد به مقاله در همه سالها
- ۰/۰۶ نسبت مقاله به هیات علمی در ۲۰۲۴
- ۵ H-Index
- ۱۱۲ استنادات
- ۳۳ مقالات
زمينههاي پژوهشي:
معرفي
![]() |
دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۳۷به نام دانشکده علوم معقول و منقول با دو رشته معقول (فلسفه و حکمت اسلامی) و منقول (فقه) تاسیس شده است.
از سال ۱۳۴۸ نام این دانشکده، به الهیات و معارف اسلامی تغییر یافته و در سه رشته: فقه و مبانی حقوقاسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، فرهنگ اسلامی و رابطه آن با تمدن ایرانی دانشجو پذیرفته است. افزون بر این از سال ۱۳۴۹ دو گروه آموزشی به نام های مبانی تشیع و ادیان و مذاهب، قرآن و حدیث و متون عربی به عنوان دو رشته فرعی فعالیت آموزشی داشته است.
در سال ۱۳۶۲که دانشگاهها پس از یک وقفه سه ساله بازگشایی شدند، کلیه رشتههای این دانشکده در هم ادغام شده به نام رشته الهیات و معارف اسلامی با دو گرایش دبیری و آزاد به کار خود ادامه داد. در بهمن ماه ۱۳۶۵ رشته آزاد الهیات به پنج گرایش:فقه و مبانی حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآنی و حدیث، فرهنگ اسلامی (تاریخ و تمدن اسلامی) و مبانی تشیع و ادیان و مذاهب تقسیم گردید.
از سال تحصیلی ۷۰- ۱۳۶۹ دانشکده دارای پنج گروه آموزشی: مبانی تشیع و ادیان و مذاهب (ادیان و عرفان تطبیقی)، تاریخ و تمدن اسلامی، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، فلسفه و حکمت اسلامی بود که در سال ۱۳۸۳ گروه معارف اسلامی نیز به دانشکده الهیات پیوست.
هرم هيات علمي
اعضاء هيات علمي
- مرتب شده بر اساس H-Index
- نمایش تا از کل عضو
روند مقالات Scopus
همکاري بينالمللي Scopus
گروههاي آموزشي

ادیان و عرفان تطبیقی
- اعضاء: ۷ مقالات: ۳ استنادات: ۱

فقه و مبانی حقوق اسلامی
- اعضاء: ۱۱ مقالات: ۲ استنادات: ۰

فلسفه و حکمت اسلامی
- اعضاء: ۱۲ مقالات: ۱ استنادات: ۰

معارف اسلامی
- اعضاء: ۱۳ مقالات: استنادات:

علوم قرآن و حدیث
- اعضاء: ۱۰ مقالات: استنادات:

تاریخ و تمدن ملل اسلامی
- اعضاء: ۷ مقالات: استنادات: