• ۳۷ H-Index
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
فخری شهیدی
استاد علوم وصنایع غذایی - میکروبیولوژی موادغذایی ،تکنولوژی موادغذایی (تکنولوژی میوه وسبزی ، کمپوت وکنسرو ، اصول نگهداری موادغذ
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی
دانشگاه فردوسی مشهد
Fakhri Shahidi
Department of Food Science Industry, Agriculture
Ferdowsi University of Mashhad

خلاصه عملکرد مقالات Scopus

بروزرسانی: ۱۴۰۳/۸/۳۰
تعداد مشاهده پروفایل: ۶۷۲
  • ۹ مقالات نویسنده اول
  • ۶۰ مقالات نویسنده مسئول
  • ۲۰ مقالات بین‌المللی
  • ۲۷/۳۳ نسبت استناد به مقاله در همه سال‌ها
  • ۵۷ G-Index
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
  • ۳۸۰۳ استنادات
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
  • ۱۳۹ مقالات
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
۱۴%
مقالات با همکاری بین‌المللی
۲%
خوداستنادی
۳۱%
مقالات در مجلات ۱۰% برتر CiteScore
۵۶%
مقالات i10
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص IF
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص CiteScore
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SJR
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SNIP

روند مقالات Google Scholar

فهرست مقالات

  • تا از کل مقاله
No. Title Authors Journal IF SJR CiteScore Published Cited By