فخری شهیدی
استاد علوم وصنایع غذایی - میکروبیولوژی موادغذایی ،تکنولوژی موادغذایی (تکنولوژی میوه وسبزی ، کمپوت وکنسرو ، اصول نگهداری موادغذ
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی
دانشگاه فردوسی مشهد
Fakhri Shahidi
Department of Food Science Industry, Agriculture
Ferdowsi University of Mashhad

خلاصه عملکرد مقالات Scopus

  • ۳۳۸۲ استناد
  • ۱۲۶ مقاله
  • ۵۴ G-Index
  • ۳۴ H-Index
  • ۸ مقالات نویسنده اول
  • ۵۱ مقالات نویسنده مسئول
  • ۲۰ مقالات بین‌المللی
  • ۲۶/۸۴ نسبت استناد به مقاله
    در همه سال‌ها
۱۵% ۲۰
مقالات با همکاری بین‌المللی
۲%
خوداستنادی
۳۴% ۴۴
مقالات در مجلات ۱۰% برتر CiteScore
۵۷% ۷۳
مقالات i10
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص IF
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص CiteScore
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SJR
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SNIP

مجموعه Scopus

مجموعه Web of Science (ISI)o

مقالات Google Scholar